Om Nettlagring

Med Kaspersky Small Office Security kan du lagre sikkerhetskopier av data på en ekstern server via Dropbox-tjenesten.

Slik bruker du Nettlagring:

Du kan bruke samme Dropbox-konto til å sikkerhetskopiere data fra forskjellige enheter som har Kaspersky Small Office Security installert, til ett nettbasert lager.

Størrelsen på det nettbaserte lageret bestemmes av tjenesteleverandøren, nettjenesten Dropbox. Se nettstedet til Dropbox for å finne ut mer om bruksvilkårene til webtjenesten.

Når du kopierer filer til Dropbox, skiller ikke Kaspersky Small Office Security mellom store og små bokstaver i navnet på en fil og/eller navnet til en bane til filen. Når du prøver å lage sikkerhetskopier av filer med navn og/eller baner der den eneste forskjellen er store og små bokstaver, oppretter Kaspersky Small Office Security bare én sikkerhetskopi fordi det oppstår en konflikt i Dropbox.